Nehty jaro / léto 2019

16.03.2019

Jaro už je za dveřmi a s přicházejícím teplým počasím je čas odložit zimní kabáty, rukavice i kozačky a pochlubit se dokonalou manikúrou i pedikúrou s upravenými nehty, které upoutají pozornost a zároveň dají punc vašemu osobitému stylu.

Nehtový design, stejně jako šaty, podléhá módě v každé době, neustále se vyvíjí a zdokonaluje. Ženy si nehty zdobí už od pradávna a prapůvod umělých nehtů byl zaznamenán dokonce již ve starověkém Egyptě. Upravené a ozdobené nehty jsou zkrátka módním doplňkem i zlatou korunou každého outfitu.

Zajímá vás tedy jaké jsou módní trendy pro rok 2019? Odpověď i inspiraci najdeme, kde jinde, než na přehlídkových molech světových módních návrhářů. Tak tedy pojďme se na ně podívat :

TVAR : Tvaru vévodí i letos mandle, následuje kulatý tvar a také balerína (nehet se zužuje na obou stranách jako mandle ale zakončen je rovnou ploškou).

BARVA : Top mezi barvami je letos korálová a cihlově červená, dále žlutá, fialová a tmavě zelená. Vedle nešlápnete ani s barvičkami roku 2018, což byla hlavně fuchsiová, šedá, ocelově modrá či tyrkysová. Pokud sázíte na jistotu, pak vězte, že nesmrtelnými stálicemi mezi barvami je klasická červená, černá a všechny odstíny nude.

ZDOBENÍ : A jsme u zdobení! Žhavým trendem roku 2019 jsou především loga, značky a monogramy, stejně jako záplava kamínků a třpytek. V kurzu jsou stále také chromy, květinové vzory, ombré různých barev či neonová francie. Naprostým hitem, který na molech zaujal ze všeho nejvíce je pak trend tzv. "nahých" nehtů, které jsou stejně jemné jako klasické nude, ale díky perleti je na nich navíc něco extra....a být extra o to přece jde...vymanit se stereotypu, odlišit se, být jedinečná....

Tak co? Už jste si v letošních trendech vybrali pro sebe ten svůj.....?